Web sajt SLD - Podružnice Zaječar

 

Srpsko lekarsko društvo - podružnica Zaječar

Novi sajt Srpskog lekarskog društva - podružnica Zaječar

Već desetak godina aktivnosti SLD - Podružnice Zaječar pratimo na Web sajtu www.tmg.org.rs. Na ovoj Web adresi redovno objavljujemo elektronska izdanja Timočkog medicinskog glasnika (TMG) i aktivnosti vezane za Timočke medicinske dane (TMD). Veliki broj poseta i dobro pozicioniranje na mašinama za pretraživanje potvrdili su naše opredeljenje u pogledu korišćenja mogućnosti Interneta za prezentovanje dostignuća naših stručnjaka i naših kolega van Zaječara. Ohrabreni dosadašnjim iskustvima i rezultatima, odlučili smo da i druge aktivnosti SLD - Podružnice Zaječar, koje traju tokom cele godine, predstavimo detaljnije.

Zato, sa željom da brzo i efikasno informišemo članove Srpskog lekarskog društva - podružnice Zaječar, kao i ostale naše kolege, uradili smo novi Web sajt. Web adresa je: www.sldzajecar.org.rs.

Sadržaji sajta obuhvatiće stalne aktivnosti Podružnice, kao što su: informacije o organizaciji SLD - Podružnice Zaječar; obaveštenja o radu i odlukama; obaveštenja o stručnom usavršavanju, kao i tekstove od značaja za status medicinskih stručnjaka.

Nadamo se da će Vam novi sadržaji biti od koristi, a Vaše sugestije su nam uvek dobrodošle.

Srpsko lekarsko društvo - Podružnica Zaječar