Logo

Izdavanje sertifikata


Obaveštenje o izdavanju sertifikata

Poštovani polaznici akreditovanih Stručnih sastanaka, simpozijuma i drugih vidova edukacije od strane Srpskog lekarskog društva –Podružnica Zaječar, kao i onih koje je Podružnica Zaječar na bilo koji način logistički podržala u periodu januar-jul 2011. godine.

Molimo Vas da se ako niste preuzeli sertifikat, ili je došlo do greške iz tehničkih razloga na već dobijenom sertifikatu javite na intrenet adresu: bratimirkajelenkovic@gmail.com

Polaznici akreditovanih programa od strane Srpskog lekarskog društva –Podružnica Zaječar iz ZC u okruženju (ZC Bor, ZC Knjaževac, ZC Majdanpek, ZC Kladovo; DZ Boljevac; ZC Negotin) moći će od 10.09.2011. godine da podignu sertifikate u Podružnicama SLD navedenih zdravstvenih ustanova.

Polaznici akreditovanih programa od strane Srpskog lekarskog društva –Podružnica Zaječar iz mesta koja su van regiona mole se da pošalju potpune podatke (adresa, kontakt telefon-mobilni) radi kontakta pre slanja sertifikata.

Od utorka 06.09.2011. godine ponovo će biti uvedena "DEŽURSTVA UTORKOM " članova Predsedništva Podružnice Zaječar Srpskog Lekarskog društva u vremenu od 13-14 h, u biblioteci Doma zdravlja ZC Zaječar. Dežurstva osim preuzimanja sertifikata, markica za članarinu SLD imaju za cilj i primanje predloga, sugestija u vezi aktivnosti Podružnice ili rešavanje drugih pitanja članova Podružnice Zaječar kao i pružanje podrške mladim lekarima pri pisanju stručnih radova.

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.