Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol26/57/zg2ufapxtdf01mb/sldzajecar.org.rs/public_html/libraries/vendor/joomla/application/src/Web/WebClient.php on line 372
Obaveštenja

Izdavanje sertifikata


Obaveštenje o izdavanju sertifikata

Poštovani polaznici akreditovanih Stručnih sastanaka, simpozijuma i drugih vidova edukacije od strane Srpskog lekarskog društva –Podružnica Zaječar, kao i onih koje je Podružnica Zaječar na bilo koji način logistički podržala u periodu januar-jul 2011. godine.

Molimo Vas da se ako niste preuzeli sertifikat, ili je došlo do greške iz tehničkih razloga na već dobijenom sertifikatu javite na intrenet adresu: bratimirkajelenkovic@gmail.com

Opširnije: Izdavanje sertifikata

Kvar na serverima Orion telekom


Zbog ozbiljnih problema našeg Internet provajdera (Orion telekom), koji su počeli u petak, 23. septembra oko 13h, i koji i dalje traju, naš sajt je jedno vreme bio nedostupan.

S obzirom da je Orion telekom vratio stare sadržaje sajta, trenutno radimo na kompletiranju sajta. U naše ime izvinjavamo se našim članovima i svim ostalim posetiocima na uskraćenim informacijama. Verujemo da takvih problema ubuduće neće biti i pozivamo Vas da nas posetite ponovo.

Srpsko lekarsko društvo - Podružnica Zaječar

Ažuriranje podataka o članstvu


Obaveštenje članovima SLD - Podružnica Zaječar o ažuriranju podataka

Poštovani članovi Srpskog lekarskog društva - Podružnica Zaječar

U prilogu Vam dostavljamo nešto izmenjenu verziju PRIJAVNOG LISTA za članstvo u Srpskom lekarskom društvu. Molimo Vas da je popunite radi poboljšanja komunikacije (do sada nije bio potreban JMB, broj licence, a mi smo dopunili i broj članske karte SLD i godinu od kada je neko član). Takođe u slučaju promene broja telefona ili internet adrese potrebno je dostaviti izmene. Ako su opšti podaci do sada dati nije neophodno da se ponovno upisuju.

MOLIMO VAS da popunjen EVIDENCIONI LIST dostavite na internet adresu bratimirkajelenovic@gmail.com

Potrebno je napomenuti da plaćanje godišnje članarine podrazumeva jednu sekciju, a za svaku sledeću potrebno je uplatiti još 700 dinara godišnje.

U prilogu dostavljamo i popis sekcija Srpskog lekarskog društva (više informacija o sekcijama Srpskog lekarskog društva dobićete na sajtu : www.sld.org.rs)

Unapred zahvalni na razumevanju

Članovi Predsedništva SLD Podružnice Zaječar
U ime članova
Predsednik Podružnice Zaječar
dr Bratimirka Jelenković
Zaječar 01.08.2011. godine

Članarina za 2011.


Obaveštenje članovima SLD - Podružnica Zaječar o uplati članarine za 2011. godinu

Obračunskim službama:

  • Zdravstvenog centra Zaječar
  • Zavoda za javno zdravlje Timok
  • Specijalnoj bolnici za rehabilitacviju Gamzigradska Banja
  • Fondu zdravstvenog osiguranja, Zaječar
  • Privatnim lekarskim i stomatološkim ordinacijama i poliklinikama

Predmet: Visina članarine Srpskog lekarskog društva

Godišnja članarina Srpskog lekarskog društva za 2011 godinu je nepromenjena u odnosu na prethodne godine i iznosi 3 600.00 dinara.

Članarina se uplaćuje na račun zaječarske podružnice (račun br: 205-0000000167929-22)

Godišnja članarina se može uplatiti odjednom, ili preko platnog spiska, petnaestodnevno.

Svi članovi koji nisu izmirili članarinu za 2009 i 2010 godinu, mogu iste godišnje iznose (3600.00 dinara) uplatiti na isti tekući račun.

Dokaze o uplati dostaviti
Dr Bratimirki Jelenković radi ažuriranja spiska o uplatama.
Naš novi tekući račun: SLD - Podružnica Zaječar Komercijalna banka, ekspozitura Zaječar
Tekući račun: 205-0000000167929-22
PIB SLD - Podružnica Zaječar: 102207416

Web sajt SLD - Podružnice Zaječar


Srpsko lekarsko društvo - podružnica Zaječar

Novi Web sajt Srpskog lekarskog društva - Podružnica Zaječar

Sa željom da brzo i efikasno informišemo članove Srpskog lekarskog društva - Podružnice Zaječar, kao i ostale naše kolege, uradili smo novi Web sajt. Web adresa je: www.sldzajecar.org.rs.

Sadržaji sajta obuhvatiće stalne aktivnosti Podružnice, kao što su: informacije o organizaciji SLD - Podružnice Zaječar; obaveštenja o radu i odlukama; obaveštenja o stručnom usavršavanju, kao i tekstove od značaja za status medicinskih stručnjaka.

Opširnije: Web sajt SLD - Podružnice Zaječar